Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mărin de la "Gospodar fără pereche" a făcut nunta

Mărin și Marcela, care s-au cunoscut prin intermediul emisiunii "Gospodar fără pereche", au făcut nunta. Marin Cazan este un cioban din satul Balșa, județul Hunedoara. Preocupat de munca la stână, a tot neglijat partea cu însurătoarea, iar la începutul anului a decis să apeleze la pețitoarea Ana Maria Prodan.

Mama lui Marin Cazan a fost numai un zâmbet la nuntă, deși la începutul emisiunii spunea că nu ar accepta în casă o femeie cu doi copii. Marcela are doi băieți frumoși și cuminți, pe care noua bunică i-a îndrăgit imediat.

Nunta a avut loc la începutul lunii noiembrie în orașul Orăștie, iar familia și cei mai buni prieteni le-au fost alături mirilor. Bineînțeles, nu au lipsit de la petrecere gospodarii și pețitoarea Anamaria Prodan Reghecampf, care a fost foarte încântată de această nuntă.

Telespectatorii vor putea urmări ediția specială “Gospodar fără pereche” – Nunta luni, 11 decembrie, la ora 21:30.

Vizualizări: 26,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: