Etapa derby-urilor la judeţ dar nici o schimbare pe podium

Cu o etapă înainte de finalul primei părţi a sezonului din Liga 4 Gorj situaţia pe podium rămâne neschimbată. Liderul CSO Turceni s-a impus în această etapă, în deplasare, cu 1-0 în faţa celor de la Jiul Rovinari, care ocupă în continuare locul doi în clasament.

În penultima etapă de la judeţ înainte de play-off situaţia la vârful clasamentului nu a suferit schimbări. În derby-ul dintre Jiul Rovinari şi CSO Turceni, disputat pe terenul de la Rovinari, învingătoare a fost echipa care a condus aproape întregul sezon în clasamentul Ligii 4.

Astfel, echipa pregătită de Viorel Cojocaru este acum la şase puncte de Jiul Rovinari, care păstrează a doua poziţie din clasament, cu 35 de puncte, graţie rezultatului de egalitate din celălalt derby al etapei, cel dintre ocupantele locurilor 3 şi 4. Internaţional Băleşti a remizat, pe teren propriu, în meciul cu Petrolul Bustuchin, scor 3-3, şi rămâne pe podium, cu 34 de puncte acumulate. La doar un punct distanţă se află Petrolul Bustuchin, 33 de puncte şi locul patru în clasament cu o etapă înainte de final.  

O altă echipă de top din campionatul judeţean, Petrolul Stoina, şi-a amintit de meciurile bune din prima parte a campionatului şi a făcut spectacol de goluri la Motru, învingând cu scorul de 7-2 m.ai tânăra formaţie din Motru care nu şi-a regăsit cadenţa de campionat până la finalul sezonului. Un alt meci cu multe goluri marcate a fost la Ţînţăreni, acolo unde surpriza plăcută a fost ultima clasată care a dat o replică bună celor de la Petrolul Ţicleni, scor 4-4.

În week-end va avea loc ultima etapă din această primă parte a sezonului şi se vor ştii echipele care vor merge mai departe în play-off.

Liga 4 Gorj, Rezultate etapa 17

Jiul Rovinari - CSO Turceni 0 – 1

Unirea Țînțăreni - Petrolul Țicleni 4 – 4

Viitorul Negomir  - Minerul II Mătăsari 0 – 2

Minerul Motru - Petrolul Stoina 2 – 7

Internațional Bălești  - Petrolul Bustuchin 3 – 3

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: