Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Sala Unirii” la o şcoală din Târgu Jiu

O sală-amfiteatru, dedicată Marii Unirii, a fost inaugurată marţi, 24 aprilie, la Şcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Pe pereţii ei sunt pictate scene din lupta în care a căzut pe front Ecaterina Teodoroiu, un portret al Eroinei de la Jiu, dar şi alte imagini reprezentative legate de actul din 1918.

O parte a sălii este dedicată tradiţiilor gorjeneşti, unde a fost inaugurat un mic tezaur cu obiecte şi porturi populare autentice. Mai sunt omagiate şi alte personalităţi importante ale istoriei noastre precum Tudor Vladimirescu sau marele poet Mihai Eminescu. După inaugurarea Sălii Unirii, activităţile au continuat cu cercul de limba şi literatura engleză, în cadrul căruia elevii au susţinut un variat program.

Primăria Târgu Jiu a contribuit financiar la amenajarea sălii. „Am avut plăcerea de a inaugura, cu ocazia Centenarului, Sala Unirii din cadrul unităţii noastre. Este un moment la care s-a muncit mult, dar, spun eu, e o muncă care a meritat. De astăzi, şcoala noastră se poate mândri cu o sală specială unde se pot desfăşura diverse activităţi. Mulţumim Primăriei Târgu Jiu pentru fondurile alocate şi cu aportul propriu al şcolii am reuşit să terminăm această lucrare”, a declarat Livia Zamfir, directorul Şcolii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.

Galerie foto
Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: