Salariat al CE Oltenia, electrocutat. update: A murit!

Un electrician de 46 de ani, de la Cariera Jilț Sud a Complexului Energetic Oltenia, s-a electrocutat la serviciu. Din primele informații, P.V. efectua revizia zilnică la un transportor cu bandă  și s-a electrocutat prin atingerea directă a unui întrerupător.

Accidentul de muncă a avut loc miercuri, în jurul orei 10.15. Salariatul a fost preluat de o ambulanță, în stare foarte gravă.

O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj s-a deplasat la fața locului pentru a face o anhetă, a anunțat George Romanescu, inspector șef.

update: Bărbatul de 46 de ani a murit în drum spre spital. Acesta avea un copil în întreținere și lucra de peste 20 de ani.

COMUNICAT CE OLTENIA

In data de 19 iunie 2019, in jurul orei 10:00, la Cariera Jilt Sud, s-a produs un accident de munca soldat cu decesul salariatului Purdescu Vasile, in varsta de 47 de ani, electrician, cu o vechime in campul muncii de aproximativ 28 de ani. In timp ce executa lucrari de intretinere la intrerupatorul general de 6 kV din casa electrica a unui transportor cu banda, a fost electrocutat prin atingere directa.

Evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi cercetate si stabilite cu exactitate cauzele si imprejurarile producerii acestuia.

Societatea va respecta prevederile CCM aplicabile in astfel de situatii. Conducerea si colectivul CE Oltenia isi exprima regretul fata de tragicul eveniment care a avut loc si transmite sincere condoleante familiei indurerate.

Vizualizări: 9,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: