Salonul de Pictură ”ARTE MICI” s-a încheiat cu succes. A fost publicată lista câștigătorilor

Cea de-a XV-a ediție a Salonului de Pictură „ARTE MICI” a avut loc cu succes, încântând privirile și inimile spectatorilor și juriului în egală măsură.

Evenimentul clandestin, ce aduce în prim-plan forma, pata și culoarea, a reunit artiști români din toate colțurile lumii, alături de talentații copii din Republica Moldova, Marea Britanie, Bulgaria și UCRAINA, într-o competiție plină de expresie și originalitate.

Salonul de Pictură „ARTE MICI”, organizat de Primăria Municipiului Motru, Consiliul Local Motru – Casa de Cultură a municipiului Motru, Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Dr. Tr. Severin și Florin Preda-Dochinoiu, în parteneriat cu prestigioase instituții culturale și sponsori generoși, a căutat să încurajeze și să promoveze tânăra generație de artiști.

Evenimentul s-a  desfășurat pe trei categorii de vârstă: 3-6 ani, 7-10 ani și 11-15 ani.

Juriul a fost format din Dalina Bădescu (București - România), Michael Lassel (Furth - Germania), Judy Verdnik-Shen (Herzogenaurach - Germania), Alexandra Maciac (Veneția - Italia), Marius Daniel Cepeși (Dr. Tr. Severin - România) și Florin Preda-Dochinoiu (Motru - România.

Premianții acestei ediții pot fi consultati accesând link-ul: Premianții 2024.

Ceremonia de premiere va avea loc pe data de 23 martie 2024.

Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: