Tarife reduse la Rânca

Primăvara vine cu vești bune pentru turiștii care urcă la Rânca. Mulți cabanieri au anunțat că au redus tarifele la cazare și cu 50% din această lună. În prezent, o noapte de cazare la Rânca este între 150 și 250 de lei. 

Sute de turiști petrec acest weekend pe schiuri. La Rânca, a nins în ultimele zile și s-a depus un strat proaspăt de zăpadă. Pârtia din centrul stațiunii e perfectă. „Noi am venit din București să se bucure copiii de zăpadă. În alte stațiuni mai aproape nu am găsit atât de multă zăpadă și nu regretăm că am avut mai mult de mers”, a spus un turist. „Venim din Caracal. Suntem aici de joi și am prins ninsoare. A fost cea mai mare bucurie a copiilor”, a spus un alt turist. 

Cabanierii își așteaptă oaspeții cu tarife mai mici. „Avem, din această lună, și reduceri chiar și cu 50%. Camere care erau 300 de lei cu mic dejun inclus acum costă 150 de lei. Tarifele sunt, în general, între 150 și 250 de lei. Se schiază foarte bine. S-a depus un strat de zăpadă de circa 20 de centimetri. Se schiază mai bine decât în decembrie”, spune Constantin Pănescu, administratorul unei pensiuni din stațiune.

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: