Șapte angajați ai Spitalului Târgu Jiu, infectați cu noul coronavirus

Șapte angajați ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt infectați cu noul coronavirus. Conform informațiilor transmite de către unitatea medicală, un singur salariat se află în internat și primește tratamentul de specialitate, iar restul se află în izolare la domiciliu.

”Șapte angajați ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt declarați pozitiv la testul Covid, în ultimele 14 zile. Din acest număr, un singur salariat de află internat, restul sunt aflați în izolare la domiciliu”, transmite SJU Târgu Jiu.

Situația se complică la secțiile de Terapie Intensivă, acolo unde paturile sunt ocupate aproape la capacitate maximă. De exemplu, la Secția de la Pasarela ATI, sunt internați 9 pacienți, iar numărul paturilor disponibile este de 12.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 27 noi cazuri de îmbolnăvire în județ, toate testele fiind făcute în sistemul public.

La nivel național au fost înregistrate 6.171 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2 în 24 de ore, dar și 204 decese. 

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.202. Dintre acestea, 1.255 sunt internate la ATI.  

Vizualizări: 982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: