Sărbătoare la Drăguțești. Încep Zilele Comunei!

Petrecere mare se anunță în comuna gorjeană Drăguțești. Autoritățile locale au stabilit ca în perioada 17-19 mai să se desfășoare manifestările de Zilele Comunei, eveniment care anul acesta se află la cea de-a III-a ediție. O mulțime de interpreți de muzică populară vor cânta în cele trei zile de manifestări.

Ediția din acest an Zilelor Comunei se va desfășura în Pădurea Izlaz din satul Tâlvești. Manifestările vor începe vineri, 17 mai, cu un spectacol artistic care va avea ca invitat Taraful Ela și Relu Lătărețu. Spectacolul va debuta la ora 20:00.

Manifestările vor continua sâmbătă cu un spectacol artistic susținut de ansambluri de dansuri populare, urmat de o demonstrație de moto cross. Spre seară, pe scena din Pădurea Izlaz vor urca artiștii Mariana Ionescu Căpitănescu, Ilie Dură, Delia Barbu, Emilia Drăgotoiu-Nanu, Elena Bălan și Roxana Olaru.

Ultima zi a manifestărilor va începe cu o expoziție-concurs de cai, iepuri și porumbei. Va urma și o demonstrație de karate, dar și un spectacol artistic la care își vor da concursul artiștii Emil Badea, Sanda Argint, Alina Lăcătușu, Teodora Pană, Dumitru Vasilescu, Claudia Dascălu și Angelica Mirea. Zilele Comunei Drăguțești se vor încheia cu un grandios foc de artificii.

Galerie foto


Vizualizări: 3,831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: