Sărbătoare liberală la Târgu Jiu. Romanescu: Nu mă aşteptam să fie o victorie lejeră! (VIDEO)

Câteva sute de persoane au sărbătorit victoria liderului PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, în alegeri, în faţa sediului de partid. Romanescu a făcut primele declaraţii, mulţumindu-le celor din Târgu Jiu pentru votul acordat.„Sincer, nu mă aşteptam la aşa rezultat. Ţin să le mulţumesc târgujienilor, membrilor familiei mele de acasă şi membrilor familiei mele politice. E cea mai mare surpriză pe care a avut-o Gorjul în ultimii 27 de ani. Niciodată nu s-a putut întoarce un rezultat de la 14% să ajungă la rezultatul de astă-seară, indiferent cât va fi el. Un rezultat istoric pentru Târgu Jiu şi pentru partidul pe care-l reprezint. Cred că PSD-ul a tratat cu indiferenţă târgujianul şi că, prin greşelile făcute de ei, şi, presupun eu, printr-o strategie corectă a mea în această perioadă de campanie electorală, am câştigat Târgu-Jiul şi sufletele târgujienilor mergând din casă în casă, lucru care de multe ori mi s-a imputat: de ce trebuie să te duci să îi deranjezi pe târgujieni? Nu cred că i-am deranjat şi, prin felul meu de a fi şi prin comportamentul meu, i-am convins să vina la vot La modul cum evoluau lucrurile şi după experienţele anterioare, nu mă aşteptam să fie o victorie atât de lejeră, dar de acum încolo încep să fie dificile. Prin mandatul de primar nu trebuie să-i dezamăgesc pe cei care m-au ales. De mâine începe greul“, a spus Marcel Romanescu.

Liberalii au pornit apoi spre zona centrală, strigându-şi bucuria pe stradă. S-a strigat în cor numele lui Romanescu. Candidatul independent Viorel Salvador Caragea a venit la sediul PNL Târgu Jiu pentru a-l felicita pe Marcel Romanescu.

Fotoliul de primar al oraşului Târgu Jiu a rămas vacant după ce Florin Cârciumaru a fost ales senator. Acesta a condus Primăria Târgu Jiu timp de 17 ani.

Galerie foto



Vizualizări: 15,466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: