Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru ultraj

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost reţinut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după mai multe ore de audieri şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea preventivă a lui Cristian Boureanu pentru utraj după ce acesta a fost reţinut. El este acuzat că ar fi agresat un agent de poliţie.

"La data de 09.06.2017, în jurul orelor 01:30, inculpatul Boureannu Cristian Alexandru, aflându-se în calitate de pasager într-un auototurism,, pe locul din dreapta faţă, vehiculul fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bd. Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş, s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale", se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă

Vizualizări: 962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: