Sarcină a mai pus ochii pe o echipă de fotbal

Omul de afaceri Nicolae Sarcină, despre care se spune că finanţează ACS Şirineasa şi Luceafărul Oradea, a mai pus ochii pe o echipă de fotbal. Este vorba de CSM Reşiţa.

Nicu Sarcină a vorbit despre interesul lui pentru echipa din Reşiţa în presa locală. „Îmi place ce există la Reşiţa. E un stadion absolut superb, o galerie minunată, un antrenor care îmi place mult, un preşedinte foarte bun. Mi-ar plăcea să vin la Reşiţa, sunt convins că vom găsi o formulă de parteneriat. Ar exista o posibilitate ca primăria din Reşiţa să deţină 51%, iar eu să preiau restul de 49%. Din partea mea există acest interes. Deocamdată nu m-a invitat nimeni să discutăm despre un astfel de parteneriat public-privat, nu am negociat, nu am discutat cu nimeni nimic, dar am văzut ceea ce există la Reşiţa şi mi-a plăcut foarte mult. Am putea dezvolta un proiect foarte frumos”, a declarat, pentru expresdebanat.ro, Nicolae Sarcină.

Daniel Opriţa, antrenor la Reşiţa, nu crede în intenţiile lui Sarcină. „Nu vreau să comentez prea mult. Domnul Sarcină a fost prin toate oraşele din ţara asta, a vrut să cumpere toate echipele din ţară. A venit şi pe la noi. Nu mă interesează acest lucru. Eu vreau doar ca echipa noastră să joace bine şi să promoveze pe teren, să câştigăm toate meciurile şi aşteptăm să se încurce şi ei. Ceea ce spune domnul Sarcină, eu nu cred în lucrurile acestea. Dacă era adevărat, venea aici şi discuta, pentru că am înţeles că trebuia să vină şi nu a mai venit. Eu am mai păţit acest lucru şi la Juventus cu aceeaşi persoană şi ştiu. Dacă ar veni să investească la Reşiţa, ar fi un lucru foarte bun şi poate am deveni şi noi o echipă importantă în ţară”, a declarat Daniel Opriţa.

Vizualizări: 1,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: