A dat răceala în jucătorii lui Bogoi

Pandurii a reuşit o victorie la limită, scor 1-0, în amicalul cu Flacăra Horezu, gol marcat de Lemac în min. 75. Mai mulţi jucători nu sunt disponibili, din cauză că sunt răciţi. „Cu un lot afectat de mai multe accidentări, dar şi o serie de viroze respiratorii, antrenorul echipei Pandurii nu a avut prea multe variante de înlocuiri pentru jucătorii care au intrat pe teren din primul minut de joc, folosind în acest meci şi juniorii care au efectuat pregătirea cu echipa”, a explicat clubul într-un comunicat.

În prima parte a meciului au fost trimişi pe teren: Stanca – Vasilescu, Turda, Celea, Bejan, Brânzan, Milenko Skoric, Pârvulescu, Ionică, Dănăricu şi Dodoi, iar în repriza a doua au mai intrat: Daniel Popescu – Lemac, Vodă, Măicăneanu, Mudăvoiu şi Dănescu.
Antrenorul Adrian Bogoi s-a confruntat cu numeroase probleme medicale, având şase jucători indisponibili: Moga, Raiciu şi Şendroiu fiind accidentaţi, Maxin aflat în perioada de refacere, iar Şut şi Tudoran confruntându-se cu probleme medicale cauzate de gripă.

Conducerea tehnică a echipei speră ca o parte dintre aceştia să fie refăcuţi până la următorul test de verificare, care va fi programat vineri la Reşiţa. (A.A.)

Vizualizări: 406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: