Bălăeţ: Vedeam un proiect cu un antrenor tânăr

Fostul director sportiv de la Pandurii Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, este dezamăgit de faptul că echipa este codaşă în Liga a II-a. Acesta crede că undeva s-a greşit, din moment ce au fost cinci antrenori în prima parte a campionatului. Cu privire la actualul director sportiv, Emil Dică, Bălăeţ a spus că i se pare că a venit pus pe treabă.

Bălăeţ a fost invitat într-o emisiune la Accent TV, unde a spus cum se văd de pe margine problemele de la Pandurii. „De la început mi s-a părut un proiect prost, selecţia s-a făcut greşit, nu ai cum să fii pe ultimul loc în Liga a II-a, deşi spui că tragi la promovare. Au tot schimbat antrenorii şi rezultatele nu au venit, asta înseamnă că şi oamenii cu care lucrezi nu sunt ok. Nivelul ligii a doua nu este foarte ridicat”, a spus Bălăeţ. „Vedeam un proiect cu un antrenor tânăr, dornic de performanţă, aduşi jucători tineri care trag şi au valoare”, a completat fostul director sportiv.

Trebuia să mizeze pe tineri

Bălăeţ are o părere bună despre Emil Dică, venit de câteva săptămâni în funcţia de director sportiv. „Sunt convins 100% că vrea să facă treabă şi nu a venit doar să se plimbe la Târgu Jiu. Trebuie să fie sprijinit, altfel nu are ce face”, a spus Bălăeţ.

Sfatul fostului oficial de la Pandurii este să se mizeze pe tineri dornici de afirmare, pentru că jucătorii consacraţi nu vin la un club aflat în insolvenţă: „Este imposibil să aducă fotbalişti consacraţi în Liga a II-a. Trebuia să caute jucători tineri, care vor să se afirme, pe care să îi pună la treabă şi să scape echipa. Nu e greu să scape de la retrogradare, sunt echipe care s-au retras. Probabil că mai retrogradează două sau trei. Nu va fi dificil să se salveze de la retrogradare, altele sunt problemele”.

PUBLICUL

Robert Bălăeţ este de părere că echipa va juca mai bine atunci când va reveni la Târgu Jiu, dacă va avea public. „Dacă jucau pe stadion, cu măcar 5-6 mii de spectatori în tribună, clar nu ar fi fost rezultatele astea”, a spus Bălăeţ.

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: