Săulescu şi-a rupt mâna înainte de debutul sezonului

Transferat recent de Gilortul Cărbuneşti, gorjeanul Dragoș Săulescu nu va putea juca la debutul echipei în sezonul care începe sâmbătă. Acesta a suferit o fractură la mână în meciul amical pe care echipa sa l-a disputat în week-end cu Viitorul Şimian.

Dragoş Săulescu, mijlocaşul celor de la Gilortul, s-a accidentat grav în ultimul meci amical pe care echipa s-a la jucat în week-end la Severin, cu Viitorul Şimian. Gazdele s-au impus cu scorul de 1-0 în meciul în care Săulescu a căzut pe mână, suferind o fractură în minutul 35 al meciului. Jucătorul nu va putea reveni pe gazon mai devreme de o lună şi ar putea rata întâlnirea cu fostul său antrenor Călin Cojocaru, căruia i-a reproşat recent faptul că nu l-a cautat pentru a juca la Pandurii.

“Nu ştiu, mă mir, l-am avut trei ani antrenor, mi-am făcut treaba cu el. Jucam acolo meci de meci şi chiar am fost în primele două-trei echipe. De asta mă mir, că nu m-a căutat acum. Nu ştiu de ce, nu pot să zic nimic. Este un antrenor care îşi doreşte foarte mult, am văzut că a pus suflet aici la echipă. Eu sunt foarte dezamăgit, dar asta este. Poate nu fac faţă la dânsul la echipă, abia aştept meciul direct”, a declarat Săulescu la Accent Tv.

Mijlocaşul a fost antrenat de Călin Cojocaru la Național Sebiș precizând  că s-a înțeles foarte bine cu antrenorul pandurilor. Săulescu ar fi dorit să evolueze la Pandurii, dar a semnat pentru noul sezon un contract cu Gilortul. Cele două echipe din Gorj joacă în Seria a 7-a a Ligii 3 şi se vor întâlni în etapa a patra a acestui sezon.

Gilortul va debuta sâmbătă în noul sezon cu Progresul Ezeriş, urmând să joace, de la ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan.

Vizualizări: 2,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: