Scandări puternice pro-Orban în timpul discursului lui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a criticat în discursul de la congresul PNL ”sabotajele la adresa guvernului” și ”derapajele” din campania electorală. El nu a pronunțat numele nici unuia dintre cei doi candidați la șefia PNL. A încercat să ducă discursul spre susținerea lui Cîțu, dar de fiecare dată sala a scandat Orban.

Discursul lui Iohannis a fost întrerupt de mai bine de zece ori de scandări pro-Orban, dar au fost și câteva fluierături acoperite de aplauze.

Iohannis a venit și a plecat de la congres pe strigătele ”Orban! Orban!” ale susținătorilor actualului președinte PNL.

"Partidul Național Liberal este un partid viu, competiția deschisă a fost mereu posibilă și încurajată, dar mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri de idei, mai multe discuții aplicate, pe moțiuni și pe proiecte. Să nu ne amăgim, sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, ca cele la care am asistat în ultimele luni. Astfel de atitudini nu trebuie să mai vedem niciodată nu doar în interiorul PNL, ci la niciun partid din România", a spus Iohannis.

Din păcate, s-au spus lucruri grave, s-au folosit cuvinte dure, care sapă credibilitatea unui partid puternic încercat, a adăugat acesta.

 actualizare: Florin Cîțu a fost huiduit pe tot parcursul discursului său, astfel încât avea vocea gâtuită atunci când a spus că el este cel mai mare adversar al PSD. Sala a strigat: Demisia!

Vizualizări: 1,958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: