Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru salariați ai spitalului au Covid

Coronavirusul își face prezența și printre cadrele medicale care lucrează în spitalele de stat. Spre exemplu, în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt deja patru angajați care au fost depistați pozitivi la testul Covid-19.

Salariații își desfășoară activitatea în cadrul secțiilor de Gastroenterologie, Ortopedie-Traumatologie, Neurologie și la Unitatea de Primiri Urgențe. Conform SJU Târgu Jiu, doar un singur cadru medical este internat în spital, restul tratându-se la domiciliu.

Un singur salariat din cei patru nu este vaccinat. ”În cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au apărut modificări în ceea ce privește numărul angajaților unității medicale depistați pozitiv la coronavirus. Astfel, în ultimele 14 zile, au fost depistați pozitiv un număr de 4 angajați. Aceștia activează pe Sectia Gastroenterologie, Ortopedie-Traumatologie, Neurologie și Unitatea de Primiri Urgențe. De asemenea, un singur angajat al SJU este internat în prezent și doar unul dintre cei patru depistați pozitiv la coronavirus nu este vaccinat. Ceilalți trei angajați prezintă forme ușoare ale infecției cu SARS CoV-2 și se tratează la domiciliu, nefiind internați”, transmit reprezentanții SJU Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: