Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjeni prinși fără permis

Trei gorjeni au fost prinși joi conducând pe drumurile publice, fără să aibă permis. Un bărbat de 45 de ani,  din comuna Bolboși, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe  DJ 674/B, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are acest drept suspendat.

Un bărbat de 62 de ani,  din comuna Aninoasa, conducea un autoturism pe DC 47 Aninoasa, deși avea permisul suspendat. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 54 de ani,  din comuna Stroești, județul Vâlcea, conducea un motociclu pe raza comunei Polovragi, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiuni de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu are permis de conducere corespunzător categoriei din care face vehiculul condus.

Vizualizări: 1,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: