Scor egal la Gilortul la primul meci şcoală

Antrenorul echipei Gilortul Cărbuneşti, Alex Stoica, a încheiat o săptămână de pregătire cu un joc școală. Stafful tehnic al Gilortului a organizat un meci între jucătorii avuți la dispoziție în prima săptămână de pregătire.

Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, dar scopul conducerii echipei a fost acela de a se edifica asupra potențialului jucătorilor și a stabili, într-o oarecare proporție, cine va fi păstrat la prima echipă, cine va continua la echipa secundă și la cine se va renunța.

„Îmbucurător este faptul că în prima săptămână de pregătire Alex Stoica a avut la dispoziție 7-8 jucători născuți între 2003-2007, eligibili pentru regula U21 și U20, care au dovedit că au valoare și merită să fie păstrați în lot, câțiva dintre aceștia provenind de la LPS Târgu Jiu, structură care a răspuns pozitiv solicitării conducerii clubului nostru”, a anunţat clubul Gilortul.

În ediția de campionat 2022-2023, echipele de Liga 3 vor fi obligate să folosească pe toată durata jocurilor din campionat cel puțin 2 jucători sub 20 ani (născuți după data de 01.01.2003) și unul sub 21de ani (născut după data de 01.01.2002).

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: