Cât costă abonamentele pentru meciurile de handbal și baschet

Se apropie startul sezonului de handbal și baschet pentru echipele locale ale CSM Târgu Jiu iar clubul dă posibilitatea iubitorilor acestor sporturi să își asigure locurile din sală pentru întregul sezon. Clubul primăriei anunță că pune în vânzare abonamente pentru meciurile echipelor de handbal și baschet pentru sezonul 2022-2023.

CSM Târgu Jiu a anunțat că lansează începând din data de 3 august 2022, campania de vânzare de abonamente pentru sezonul 2022-2023, atât pentru echipa de handbal feminin, care va evolua în Liga Florilor, cât și pentru echipa de baschet masculin, care evoluează în Liga Națională de Baschet Masculin. „Prețul unui abonament este de 150 lei pentru fiecare dintre cele două echipe de seniori ale clubului nostru. Abonații își vor putea alege locul pe care vor să-l ocupe în Sala Sporturilor, iar posesorii de abonamente vor avea prioritate la acces la meciurile echipelor CSM Târgu Jiu în cazul în care, din diverse cauze, numărul de spectatori va fi restricționat în Sala Sporturilor”, a anunțat csmtargujiu.ro. Clubul va acorda și în acest sezon gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev, însă în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc sa achiziționeze abonamente pentru sezonul 2022-2023 sunt așteptați la sediul clubului, la parterul Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu, intrarea din spatele stadionului, în apropierea fostului Ștrand Municipal, accesul făcându-se prin fața sediului poliției sau pe lângă Sala Sporturilor.

Prețuri abonamente handbal:

150 Lei – acces general

Prețuri bilete handbal:

15 Lei – acces general

Prețuri abonamente baschet:

150 Lei – acces general

Prețuri bilete baschet:

15 Lei – acces general

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: