Un fost pandur este prima alegere de antrenor la CSM Târgu Jiu

Un fost pandur din generaţia de aur care a luptat pentru promovare este prima alegere de antrenor la CSM Târgu Jiu. Sorin Vintilescu a fost prezentat oficial de clubul primăriei ca fiind primul antrenor de la secţia de fotbal.  

Secția de fotbal a CSM Târgu Jiu și-a asigurat serviciile fostului fotbalist și golgheter al pandurilor Sorin Vintilescu, după cum a anunţat oficial clubul. "De la 1 iulie, de când a devenit activă secția de fotbal, oficialii clubului gorjean au organizat preselecții pentru copii și au purtat negocieri cu viitorii antrenori care se vor ocupa de grupele de juniori ale clubului gorjean, iar Sorin Vintilescu este primul antrenor cooptat în cadrul secției de fotbal a CSM Târgu Jiu. Acesta va antrena grupa de vârstă 2014-2015”, a fost mesajul csmtargujiu.ro.

Fostul pandur, fost coleg cu directorul Robert Bălăeţ în perioada cât a evoluat cu succes pentru echipa din Târgu Jiu, a fost şi golgheter al echipei iar după ce a pus ghetele în cui s-a apucat de antrenorat, pregătind în prezent grupe de juniori la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: