Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Scrisoarea unui jurnalist gorjean către preşedintele Iohannis

SCRISOARE DESCHISĂ

Domnule Președinte Klaus Iohannis,

În campania electorală ați promis că veți fi un președinte care pune cetățeanul înaintea statului. Deocamdată, susținătorii dumneavoastră din Gorj au înțeles că puneți un lider politic condamnat penal, pe senatorul Dian Popescu, înaintea organizației județene a PNL. Potrivit declarațiilor publice ale acestuia, joi, Biroul Politic Național al PNL, cităm: ”sub egida lui Klaus Iohannis”, l-a reconfirmat președinte al PNL Gorj.

Este o dovadă clară că, ”sub egida” dumneavoastră, în România nu se respectă nici măcar ”Constituția” PNL. Senatorul Dian Popescu a fost condamnat, la 27 noiembrie a.c., de Înalta Curte de Casație și Justiție, la cinci luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice. Statutul noului PNL impune, la art. 22, al.4., suspendarea de drept a persoanelor care suferă condamnări penale. Nu doar că Dian Popescu nu este suspendat, dar el tocmai a fost reconfirmat de cel mai înalt for al PNL, respectiv de Biroul Politic Național, ca președinte al organizației din Gorj.

Citeşte continuarea pe www.gorjnews.ro

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: