Scuipatul de după

Politicienii ăştia de Târgu Jiu nu mai au chiar nicio ruşine. Azi, cazul Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu Jiu. Supăraţi că fostul lor şef, Victor Ponta, a spus despre ei că sunt nişte oameni mici, care nu merită să fie luaţi în seamă, pesediştii de la Târgu Jiu i-au ars o postare pe facebook, în care îl fac Mickey Mouse şi dezvăluie cum făcea Ponta înainte de 2016 o spălare de bani, ca să pună mâna pe un apartament de lux în Bucureşti.

Întrebat care e ideea, de ce postează acum un articol din 2016 şi mai ales de ce l-a ignorat în urmă cu doi ani, când cerea voturi pentru Ponta, Aurel Popescu a spus ceva de genul: bâl-bâl, este o acţiune de informare, bâl-bâl, nu este nimic rău în asta, bâl-bâl nu prea ştia el în 2016 ce furăciuni făcea Ponta.

Dacă PSD Târgu Jiu posta articolul cu mesajul: ne cerem scuze că v-am cerut votul pentru un şmenar, atunci articolul îşi avea un sens. Dar, să te faci că ai descoperit acum ceea ce era evident de ani buni, mi se pare o mizerie. O mizerie de oameni mici, ca să citez din clasici.

Şi nu a fost singura mizerie a zilei de luni. Aurel Popescu, la fel ca şi ceilalţi ghiocei din PSD Gorj, a executat un ordin de partid şi a boicotat inaugurarea Sălii Polivalente, despre care ne tot vorbise în ultimele săptămâni. Nu ştiu dacă pesediştii şi-au dat seama că au fost ridicoli în gestul lor de a boicota un eveniment din cauza prezenţei lui Ponta, cert este că au inventat tot felul de scuze. Cea mai penibilă a fost a lui Aurel Popescu, care a lipsit pentru că nu l-a implicat primarul în organizare, pentru că a invitat primari liberali acolo şi deci a politizat evenimentul. Sigur, primarii liberali i-a văzut la televizor, după ce pesediştii au primit ordinul de a sta deoparte. Oameni buni, dacă vă e ruşine să spuneţi adevărul, mai bine tăceţi.

PSD a fost de râs şi cu Ponta, şi cu Dragnea. Că se înjură ei doi, e suportabil, dar când îi vezi pe ăştia de la Gorj care nu ştiau cum să se mai gudure pe lângă „domnu’ premier”, te apucă jena. Ba încă unora le-a intrat în cap că ei l-au făcut pe Ponta mare, că ei l-au făcut deputat şi prim-ministru, pentru că au lipit nişte afişe. Îmi displace Ponta din multe motive, dar să recunoaştem: joacă în altă ligă, nu la judeţ, ca ăştia de pe aici.

Vizualizări: 1,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: