Se construiesc trei poduri într-o localitate din Gorj

Autoritățile locale din Telești au reușit să obțină finanțare prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”  în baza căruia un drum de 10 kilometri va fi modernizat și vor fi construite și trei poduri.

Suma obținută de autoritățile locale din comuna Telești pentru acest proiect mult așteptat se ridică la aproximativ 4.000.000 de euro. ”Am primit finanțare prin programul ”Anghel Saligny” pentru asfaltarea a 10 kilometri de drum în toată comuna și pentru construirea de la zero a trei poduri în zonele cu probleme din comună, acolo unde Bistrița inunda de fiecare dată când ploua mai rău. Vreau să vă spun că modernizarea drumurilor era de primă urgență pentru că vorbim de drumuri de balast care nu au fost niciodată asfaltate și se impunea acest lucru”, a declarat Romulus Bâldea, primarul din comuna Telești

Ultima asfaltare de amploare s-a făcut la Telești în urmă cu 8 ani, prin PNDL. ”Am mai avut un proiect de modernizare drumuri în urmă cu 8 ani, program pe care l-am dus cu bine la sfârșit și chiar avea nevoie de bani ca să terminăm și noi cu modernizarea infrastructurii rutiere”, a mai spus edilul din Telești.

Vizualizări: 2,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: