În ce stadiu sunt lucrările la bazinul de înot de la stadion

CNI este aproape de finalizarea lucrărilor la bazinul de înot acoperit din incinta stadionului. Acesta este amplasat în imediata vecinătate a vechiului ştrand municipal, chiar lângă Parcul Central.

Investiția în bazinul de înot acoperit de la stadion este realizată de Compania Națională de Investiții, potrivit site-ului oficial valoarea acesteia fiind de 8.921.230,00 Lei, aproximativ 2 milioane de euro.

Mare parte a lucrărilor a fost deja realizată, în prezent lucrându-se la finisajele interioare. Primarul Marcel Romanescu a precizat că se caută deja soluţii pentru o bună administrare a acestui bazin de către Primăria Târgu Jiu, cea care are în administrare şi celelalte două obiective mari din Complexul Sportiv, sala de sport şi stadionul: „Arată extraordinar, am avut discuţii să vedem cum găsim soluţii de administrare a bazinului, pentru că sunt anumite costuri pe care municipalitatea trebuie să şi le asume. Aşa cum ne-am asumat o cheltuială legată de întreţinerea Sălii Sporturilor şi a stadionului. Şi la acest bazin costurile vor fi destul de însemnate”.

Primăria estimează că bazinul de înot ar putea fi dat în folosință la începutul lunii octombrie. Până atunci însă municipalitatea are de realizat reabilitarea fostului ștrand din Complexul Sportiv Municipal care este acum în paragină. Acesta nu mai este funcţional de foarte mulţi ani, fiind preluat de către Primăria Târgu Jiu de la CS Pandurii, clubul departamental al MTS, de la care primăria a preluat şi Sala Sporturilor dar şi stadionul.

Galerie foto



Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: