Vienescu vrea să trimită personalul medical la cursuri de comunicare cu pacienții

Managerul Spitalului Județean Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, a declarat într-o emisiune la Tele 3 că ia în calcul organizarea unor cursuri de comunicare cu personalul medical, pentru a îmbunătăți relația dintre medic și pacient.


Managerul Vienescu crede că un curs de comunicare este util, pentru că încă sunt probleme legate de felul în care medicii și asistentele vorbesc cu pacienții.

”Am avut discuții despre organizarea unui curs de comunicare care să fie în sectoarele cheie, Unitatea Primiri Urgențe, camerele de gardă, pentru că aici este primul contact al pacienților cu personalul medical. O să vedem de ce fonduri dispunem, deși e posibil să fie reproșuri că nu am ce să fac cu banii și-i investesc în cursuri de comunicare, dar cred că e util. Tot medici care să vină să comunice cu personalul medical să vedem cum ar trebui să comunicăm și cred că lucrurile se mai pot schimba”, a spus Vienescu.


Directorul a pus la dispoziția pacienților un număr de telefon (WhatsApp 0752142983) unde pot trimite reclamații în urma experiențelor din spital. Recent, un angajat a fost sancționat după ce un pacient a reclamat lipsa de curățenie, a mai spus Vienescu. 

Vizualizări: 5,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: