Se fac angajări în trei spitale din Gorj

Se fac din nou angajări în câteva spitale din județul Gorj! Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă și dacă vă pliați pe cerințele angajatorilor, atunci vă puteți înscrie la unul dintre concursurile ce vor fi organizate de unitățile care au nevoie de personal.

Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești. Nu mai puțin de șapte persoane vor fi angajate cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, în cadrul unității medicale. Șefii spitalului caută să angajeze doi asistenți medicali generaliști debutanți, un bucătar, două infirmiere debutante, un șofer și un electrician. Posturile scoase la concurs sunt fie la sediul unității spitalicești, fie în centrele din subordine. 

Conform anunțului postat de instituție, proba scrisă este programată în data de 5 iulie și proba interviu în data de 8 iulie. Mai multe detalii despre cerințele posturilor pot fi obținute direct de la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești.

Se caută kinetoterapeut

Spitalul Orășenesc Turceni este un căutarea unui specialist în kinetoterapie. Unitatea a publicat un anunț prin care precizează că va organiza un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de kinetoterapeut debutant, în cadrul Compartimentului Ortopedie -Traumatologie. 22 iunie este data limită de depunere a dosarelor, iar proba scrisă este programată pe 30 iunie. Examenul se va încheia cu o probă interviu, ce va avea loc în data de 5 iulie.

Și Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu”, Bumbești Jiu face angajări. Unitatea va organiza un concurs de recrutare a unui asistent medical generalist debutant. Proba scrisă este programată în data de 4 iulie, iar interviul pe 7 iulie.

Vizualizări: 5,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: