Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu are o secție de angajați VIP!

Într-o secție din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu au ajuns să lucreze soțiile unor oameni importanți din județul nostru. Secția nu a fost aleasă întâmplător, ci pentru faptul că se lucrează cel mai puțin, dar se încasează cele mai mari salarii. 


Conform informațiilor publicate pe site-ul Spitalului Județean, la Serviciul de Anatomie Patologică se câștigă cel mai bine. În plus, programul de lucru este de doar 7 ore. Aceste două aspecte nu au trecut cu vederea de cei care conduc destinele Sănătății gorjene, astfel că, de ceva vreme, acolo au început să lucreze soțiile lor.

O simplă accesare a site-ului instituției, confirmă că soția managerului spitalului, Dumitru Vienescu a fost angajată la Serviciul Anatomie Patologică. Asistenta Ana Vienescu este colegă de secție cu Mariana Șurlea, soția directorului Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. Alături de ele muncește o altă asistentă cu nume de familie cunoscut, Mihaela Pasăre, nimeni alta decât soția primarului din Dragotești, Vili Pasăre. Lista VIP continuă cu Elena Liviana Neață, soția chirurgului Gheorghe Neață, în trecut și el manager al spitalului.

Până nu demult, acolo a lucrat inclusiv soția prefectului de Gorj, Marcel Iacobescu, dar aceasta a decis să se transfere înapoi, la vechiul loc de muncă, din cadrul Unității de Primiri Urgențe. Lista de asistente foarte bine plătite, din cadrul Serviciului Anatomie Patologică este continuată de Ramona Nucu, Nicoleta Podaru și  Lidia Vandra. Toate aceste asistente câștigă, în fiecare lună, salarii cuprinse între 7000 și 9000 de lei. Despre medici nici nu mai este cazul să se vorbească, șeful secției pleacă acasă, în fiecare lună cu aproximativ 230 de milioane de lei vechi, în timp ce un medic fără funcție de conducere, încasează 200 de milioane de lei vechi.

Vizualizări: 8,369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: