Se fac angajări la primării în plină pandemie

În plină stare de urgență, când se pune problema șomajului tehnic, două primării din județul Gorj fac angajări. Este vorba de primăria Albeni care caută muncitor calificat și primăria Țânțăreni care scoate la concurs două posturi, unul de inspector și unul de consilier debutant.

Primăria Comunei Ţânţăreni organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Biroul Resurse Umane, Buget Local, Salarizare, Contabilitate și Achiziții Publice. Pentru acest post candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice și o vechime în specialitatea studiilor de 7 ani. În data de 8 mai va fi proba scrisă și interviul în data de 12 mai.

Tot Primăria Țânțăreni angajează și consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul aceluiași Biroul de Resurse Umane, Buget Local, Salarizare, Contabilitate și Achiziții Publice. Cei care doresc să ocupe acest post trebuie să facă dovadă că au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice. Pentru acest post nu se cere vechime, iar concursul va fi odată cu cel pentru postul de inspector.

Și primăria Albeni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de muncitor calificat, treapta profesională I, din Compartimentul de Gospodărie Comunală al Comunei Albeni. Cei care doresc să obțină acest post trebui să aibă permis conducere categoriile B, C sau Tr., aviz psihologic de la cabinet autorizat și diplomă sau curs de calificare mașinist la mașini pentru terasamente sau de buldo-excavatorist autorizat I.S.C.I.R.. Pentru acest post nu se cere vechime. În data de 7 mai este programată proba practică, iar pe 8 mai interviul.

Vizualizări: 2,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: