Se lucrează la podul din Drăgoieni

Lucrările la varianta ocolitoare au înaintat în zona Drăgoieni. Vor fi montate grinzile la pasarela care va fi construită în locul fostei stații de asfalt. Tot acolo, va fi construit un sens giratoriu. Termenul de finalizare a variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu fost prelungit pentru că drumul nu va putea fi gata în această toamnă.

Firma constructoare a relocat toate utilitățile din zonă, astfel că nu mai sunt probleme. „La kilometrul 7+222 al variantei de ocolire, constructorul a început să livreze grinzile de beton pentru pasaj. Au început să le monteze. În fiecare noapte, se livrează câte două sau trei grinzi, depinde de dimensiunea lor, pentru a finaliza acest pasaj. După montarea grinzilor, se va începe construcția sensului giratoriu din acest punct. Aici, DN 67 va subtraversa varianta de ocolire și aici va fi un mare nod rutier”, a declarat Cristi Tudor, reprezentant al Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

DN 67 este, potrivit unui studiu de trafic, cel mai tranzitat drum național din județul Gorj. Varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu ar fi trebuit să fie gata la sfârșitul acestui an, însă este foarte puțin probabil să se respecte termenele. Sunt zone unde nu se poate înainta pentru că lucrările sunt blocate în instanța de judecată. Banii pentru această șosea vin de la Compania Națională de Investiții. (M.M.)

Galerie foto


Vizualizări: 795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: