Se mărită în trening, să poată fugi de la nuntă

Roxana Vancea a defilat în rochie de mireasă la Târgul Miresei, dar propria nuntă și-o imaginează în trening. Să poată fugi la nevoie, după cum spune în glumă gorjeanca.

Roxana Vancea este instructor de fitness și nu se vede purtând o rochie clasică de mireasă. Chiar și la prezentare a ales o rochie mai... sport. „Mi-am ales o rochie foarte practică, în cazul în care mă răzgândesc să o dau jos rapid și să fug. E mai ușor de fugit cu ea”, a spus Roxana Vancea.

Gorjeanca nu pare să pună mare preţ pe romantism într-o relaţie. „Eu mă văd așa, undeva, să zică: Vanceo, vrei? Hai. Suntem luaţi. Pe plajă deja e banal, eu vreau să fie pe munte, pe vârful unui munte, să mă ceară acolo. Vezi tu, bărbaţii nu mai fac niciun sacrificiu să cucerească, să câștige femeia. Bărbatul cu care sunt eu este sportiv, dar nu vreau să-l expun. Vreau să trăiesc între pereţii dormitorului meu, în intimităţile noastre. Nu toată lumea vrea să aibă viaţa publică”, a spus Vancea.

Tânăra spune că i-ar plăcea o nuntă în doi, fără balamuc: „În cazul în care va fi să mă mărit, nunta o să fie doar cu mine și cu el. Doar noi doi. Fără rochie de mireasă, fără nimic. Ar trebui să mă mărit în sală, dacă ar fi după mine, într-un trening din ăsta mai special”.

Vizualizări: 2,814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: