Horoscop

Berbec

Sunteţi plin de energie şi dornic de a schimba multe în viaţă. Sunt momente favorabile în acest sens, dar fiţi prudent. Există riscul să vă avântaţi în direcţii greşite. Sfătuiţi-vă cu cei dragi, pentru că ei pot fi ceva mai obiectivi decât dumneavoastră de-a lungul acestei săptămâni. A doua parte a perioadei analizate evidenţiază cheltuieli cotidiene.

Taur

În primele zile ale săptămânii aveţi nevoie de odihnă. Dialogul interior, analiza sinceră a situaţiilor şi relaţiilor în care sunteţi implicat sunt foarte necesare acum, deoarece trebuie să schimbaţi ceva. Chiar dacă vă este dificil să faceţi schimbări de orice fel, depuneţi eforturi serioase şi concentraţi-vă numai pe ceea ce aveţi realmente nevoie în această perioadă.

Gemeni

Zile interesante în relaţiile cu prietenii. Informaţiile aflate vă vor ajuta atât la serviciu, cât şi în planul sănătăţii. Totuşi, nu se recomandă să urmaţi orbeşte sfaturile altora. Sunt zile bune şi pentru a sta de vorbă mai mult cu dumneavoastră înşivă şi a vedea clar în ce fel de situaţii şi relaţii vă aflaţi. Sunt şanse deosebite de a schimba anumite chestiuni personale sau profesionale.

Rac

Săptămâna începe cu multă forfotă în plan socio-profesional, fiind posibile reuniuni importante la serviciu, decizii majore în ceea ce priveşte activitatea profesională, asumarea unor responsabilităţi noi şi pe termen lung. Totuşi, această efervescenţă vă poate copleşi şi obosi în acelaşi timp.

Leu

Zile potrivite pentru studiu, discuţii elevate, informare pentru activităţi culturale şi spirituale. Citiţi, învăţaţi, dialogaţi cu oameni de bună calitate şi erudiţi, trasaţi planuri de îmbunătăţire a bagajului educaţional, dar şi pentru a călători peste mări şi ţări. Sunt momente bune pentru a vă rafina sufletul şi a vă bucura de relaţii înfloritoare. Călătoriile reprezintă o temă importantă acum.

Fecioară

Se conturează cheltuieli comune cu alţii, dar şi rezolvarea unor datorii vechi. Pot apărea însă şi cheltuieli pentru cineva din anturajul apropiat sau pentru studii şi călătorii. Fiţi prudent şi nu vă hazardaţi în investiţii pentru alţii. Activităţile culturale şi dialogurile erudite cu oameni deosebiţi vă pot ajuta să vă relaxaţi.

Balanţă

Situaţii inedite în relaţiile parteneriale! Sunt posibile discuţii aprinse şi activităţi comune de anvergură cu partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali. Tema principală a disputelor parteneriale este legată de banii obţinuţi şi cheltuiţi împreună. Atât nevoile, scopurile dumneavoastră, cât şi nevoile, scopurile partenerilor s-au schimbat foarte mult, iar acum totul se discută deschis, fără menajamente.

Scorpion

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu. Selectaţi-vă priorităţile, dozaţi-vă eforturile şi, la nevoie, apelaţi la sprijinul colegilor. Sunt posibile neplăceri colegiale de la banii şi favorurile obţinute de la locul de muncă. Se recomandă prudenţă, toleranţă şi răbdare în toate tipurile de relaţii.

Săgetător

Este multă forfotă în relaţiile sentimentale în prima parte a săptămânii. Aveţi acţiuni de anvergură împreună cu persoana iubită sau copiii. Fiţi prudent şi înţelegător cu cei dragi, chiar dacă pe alocuri vă displac ideile sau planurile lor de viaţă. Atmosfera este tensionată în plan sentimental, astfel că de la banalităţi se poate ajunge la conflicte pe termen lung.

Capricorn

Situaţii de excepţie în segmentul relaţiilor familiale şi în cel domestic. Discuţii aprinse cu membrii familiei, activităţi domestice de anvergură, răsturnări de situaţie dificil de anticipat. Fiţi prudent, tolerant, înţelegător cu ceilalţi şi evitaţi escaladarea conflictelor. Trasaţi planuri domestice pe termen lung. La mijlocul săptămânii se vor anima relaţiile sentimentale.

Vărsător

Se conturează întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanţe scurte şi activităţi intelectuale de anvergură. De reţinut persoanele pe care le întâlniţi în aceste zile şi ceea ce discutaţi cu ele. Orice informaţie aflată este utilă pe termen lung, chiar dacă la prima vedere pare neinteresantă sau de neînţeles. Prudenţă în toate, pentru că pot apărea conflicte pe termen lung.

Peşti

Chestiunile financiare vă deschid săptămâna. Este vorba despre veniturile pe care le obţineţi din munca desfăşurată la un loc de muncă şi de cheltuielile cotidiene. Puteţi primi sume importante de bani drept recompensă pentru eforturile depuse în plan profesional. Dar în acelaşi timp vor interveni şi cheltuieli majore.

Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: