Se oferă să fie consilierul lui Sorin Boza

Mihai Nanu, unul dintre liderii sindicali de la Complexul Energetic Oltenia, sudor la o carieră minieră, se oferă ca după program să îl consilieze pe managerul companiei în programul de restructurare. Nanu a spus la un post de televiziune că sunt şi muncitori care nu fac nimic în companie, nu numai cei de la birouri.

Mihai Nanu a făcut facultatea de drept, dar este în continuare sudor la CE Oltenia. „Eu sunt jurist. Mâine-poimâine mă pot duce să spun că nu mai vreau să stau sudor, să mă pună jurist. Se poate fără examen? Nu!”, a spus Nanu la Tele 3, criticând un coleg maistru care şi-a pus cască de inginer fără a da un examen pe post.

Nanu recunoaşte că nu a fost un student prea bun. „Am fost de şase, nu am fost de zece, staţi liniştit. Dacă eram de zece, eram consilierul lui Boza de mult. Dacă mă ia Boza pe mine consilier, s-ar putea să îi fac restructurarea aşa cum trebuie. Până la ora 3 stau sudor în carieră şi după ora 3 mă pot duce să fac muncă de manageriat cu domnul Boza”, a spus liderul sindical.

Nanu nu crede că, după reorganizarea anunţată de Boza pentru 1 septembrie, va fi personal TESA care va trece în producţie. „Nu vor trece niciodată. Sunt muncitori care nu muncesc, dar... Pe ei nici nu îi afectează dacă scad salariile, că oricum nu fac nimic pentru aceste salarii. Sunt care stau toată ziua şi joacă şah pe hârtie. Să îi pună domnul Boza pe fiecare ce a făcut în ultimele şase luni, să vedeţi că unii nu vor avea ce scrie”, a mai spus liderul sindical.

Preşedintele Directoratului CE Oltenia, Sorin Boza, a anunţat o nouă organigramă la CEO începând cu 1 septembrie. „O să vedeţi o mişcare de trupe către cariere în perioada următoare. O să reducem clar poziţiile de conducători şi o să mergem spre oamenii din cariere şi termocentrale”, a explicat şeful CEO acum câteva zile. 

Vizualizări: 2,982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: