Se schimbă intrarea în parcarea de la Super 2000

Parcările de lângă Piața Centrală din Târgu Jiu au fost asfaltate, dar asta nu este singura noutate. În parcarea de la Super 2000 se schimbă intrarea. “Reconfigurăm parcarea de la Super 2000, intrarea se va face din Bulevardul Brâncuși. Practic, vom da posibilitatea cetățenilor care nu vor găsi un loc de parcare la Rodna sau atunci când se aglomerează foarte mult bulevardul pe parcarea de la Rodna, să meargă și să intre în parcarea de la Super 2000”, a explicat primarul Marcel Romanescu la Accent TV.

Asfaltarea parcării de la Rodna nu a fost finalizată marți, așa cum își propuseseră autoritățile locale, din cauză că localnicii din zonă au sesizat faptul că sunt deranjați de zgomotul utilajelor produs după căderea serii. “Din păcate, în urma unor sesizări venite de la cetățeni marți seara, a trebuit să întrerupem lucrările la ora 22.00, în condițiile în care mai aveam foarte puțin de lucrat. Am mizat pe faptul că toată lumea va înțelege că seara, când este parcarea liberă, se poate lucra foarte ușor. Nu am avut ce face, până la urmă instituțiile abilitate ne-au adus la cunoștință că au fost sesizări și ne-am oprit”, a mai spus Romanescu, precizând că lucările au fost finalizate miercuri.

Primarul a spus că cele două parcări pot asigura 250 de locuri de parcare. Acesta speră să poată obține de la Hidroelectrica, cu titlu gratuit, un teren în zona pieței de păsări, pentru a face parcare.

“Încercăm în această zonă să creăm undeva la 700-800 de locuri de parcare”, a concluzionat primarul Romanescu, care speră să fie astfel satisfăcut necesarul din zonă. (A.A.)

Vizualizări: 4,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: