Geluri de duș periculoase, retrase de la vânzare

Kaufland a retras de la comercializare două geluri de duș considerate periculoase pentru piele. Este vorba de Bevola Gel de duş cu Mango & Piersică şi Bevola Gel de duş cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose), de 500 ml.

Asta după ce, în urma unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Acestea se regăsesc peste tot în mediul înconjurător şi, în anumite condiţii, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariţia unei infecţii bacteriene. 

Clienţii care au achiziţionat astfel de produse sunt rugaţi să nu le mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a le returna şi vor primi contravaloarea lor, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Retailerul european Kaufland a lansat Bevola, o nouă gamă de produse de îngrijire personală, marcă proprie. Gama include peste 80 de produse și acoperă nevoile de îngrijire ale întregii familii, de la îngrijirea tenului, părului și a corpului până la igiena dentară.

Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: