Secția de Pediatrie, dotată cu 10 televizoare

Liderul PMP Gorj și candidatul formațiunii la Primăria Târgu Jiu au donat, marți, mai multe televizoare pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Astfel, cele 10 televizoare merg către secția Pediatrie.

Saloanele secției Pediatrie din cadrul SJU Târgu Jiu au primit o donație din partea liderului PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, dar și din partea candidatului pentru fotoliul de primar la Târgu Jiu, Marian Rotaru. Cei doi au achiziționat 10 televizoare. Davițoiu spune că a ales această secție pentru ca micuții bolnavi să se uite la un desen animat și așa vor scăpa de plictiseală.

”Am ales Pediatria din cadrul Spitalului de Urgență din Târgu Jiu, pentru că acolo sunt copii care se plictisesc și sunt internați cu anumite boli. Este bine ca micuții să se uite la un desen animat, astfel nu vor sta în permanență triști. Acesta este motivul pentru care am donat cele 10 televizoare. Să le facem copiilor viața mai frumoasă, mai ales atunci când sunt internați cu diferite afecțiuni”, a spus liderul PMP, Nicolae Davițoiu.

De asemenea, săptămâna viitoare vor duce televizoare și pentru restul saloanelor din cadrul secției Pediatrie.

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: