Șefa Inspectoratului Școlar: Dacă o să ia 3-4 bacul e de șampanie

Declarație controversată a șefei învățământului din județul Gorj! Marcela Mrejeru a afirmat că anul acesta în liceele unde de ani buni a fost zero promovabilitate la examenul de Bacalaureat, anul acesta o să fie elevi care vor obține note de trecere. Mrejeru nu a oferit nicio explicație, în plus, despre motivele care stau la baza afirmației sale.

În stilul caracteristic, Marcela Mrejeru a mai afirmat că după Bacalaureat este cazul să se deschidă o sticlă de șampanie în cinstea liceelor care au spart gheața și au avut elevi care au reușit să obțină cel puțin o notă de trecere la examenul maturității.

"Eu zic că anul acesta nu vom avea niciun liceu cu zero. Vom aveam cu doi, trei, patru (n. red. elevi promovați). E de șampanie! La o clasă cu 24 de elevi, într-un liceul unde s-a intrat cu 3 și ceva, dacă iau Bacalaureatul 3-4 elevi, este foarte bine. Este un procent bun. Așa sunt clasele acestea, foarte slabe și eu le știu. Când am fost director, mă chinuiam cu indivizii ăștia de 3 și ceva să ajung cu ei la 6", a declarat inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Marcela Mrejeru, la Radio Târgu Jiu. 

Liceele la care face referire Mrejeru sunt cele din Turburea și Stoina, acolo unde, de câțiva ani, niciun absolvent de clasa a XII-a nu a reușit să obțină o medie de promovare a examenul de Bacalaureat. 

Vizualizări: 12,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: