Șefa ISJ Gorj își mută copilul la alt liceu pe motiv că este stresat

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Maria Cochină, ar fi cerut un aviz la Direcția de Sănătate Publică Gorj, pentru a-și putea muta fiica la o altă școală. Motivul: Stresul. Informația a fost făcută publică, miercuri seara, la Târgu Jiu Tv, de către jurnalistul Narcis Daju.

Fata șefei ISJ Gorj studiază deja la o școală cu renume din Târgu Jiu, însă mama sa a luat decizia de a o transfera la o altă unitate de învățământ și anume la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”. Pentru a putea face acest lucru, a mers la DSP și a cerut un aviz prin care motiva că fiica sa este stresată, dorind să se transfere la o altă școală, conform acelorași surse.

Contactat și întrebat de mai multe ori, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj, Dana Constantinescu, spune că nu comentează pe baza acestui subiect, fiind ceva ce ține de viața privată a Mariei Cochină. Ba mai mult, am întrebat în ce condiții se poate face un transfer al unui elev de la o unitate de învățământ la alta, iar răspunsul a fost: ”Transferurile elevilor la clasa a 9-a sau la altă clasă se pot realiza conform metodologiei, începând cu data de 1 septembrie. Acest lucru se poate realiza doar în cazul în care mai sunt locuri disponibile”, a spus Constantinescu.

Șeful Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian, a spus că este în concediu câteva zile și nu cunoaște detalii despre acest aspect.

Vizualizări: 4,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: