Finanțare pentru șase obiective din Târgu Jiu. Lista!

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a semnat miercuri un ordin pentru finanțarea a nu mai puțin de șase obiective din Târgu Jiu. Cel mai important dintre ele, spune primarul Marcel Romanescu, este amenajarea pasajului auto cu trecere pe sub calea ferată din Strada 9 Mai către Strada Ana Ipătescu.

Celelalte cinci obiective sunt: reabilitarea pasajului peste calea ferată din strada Unirii, reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu, modernizarea străzii Marin Preda, reabilitarea trotuarelor și pasajului superior de pe strada Ciocârlău, reabilitarea celui de-al doilea tronson al străzii Narciselor.

"Trebuie să-i multumesc domnului Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, cu care am discutat în mod repetat pe marginea acestor proiecte și care a înțeles importanța acestora pentru municipiul nostru. În perioada următoare, Compania Națională de Investiții va demara procedurile pentru organizarea licitațiilor, în așa fel încât să începem cat mai rapid lucrarile, având în vedere mai ales pasajul auto din strada 9 Mai, unul dintre punctele sensibile din municipiu", a transmis primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: