Reabilitarea DJ 671, pe lista-sinteză de investiții a CNI

Drumul judeţean 671, ce traversează localităţile Apa Neagră-Padeş-Călugăreni-Cloşani-Valea Mare, a fost inclus în lista-sinteză de investiţii pe care Compania Națională de Investiții le poate finanța.

„În urma solicitării transmise de Consiliul Județean Gorj  către Compania Națională de Investiții, obiectivul „Reabilitare drum judeţean 671, ce traversează localităţile (DN 67D) Apa Neagră-Padeş-Călugăreni-Cloşani-Valea Mare, Județul Gorj”  a fost inclus în lista-sinteză de investiţii din cadrul subprogramului „Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (PNCIPS), aprobată prin ordin de ministru în data de 19.08.2020”, a transmis Consiliul Județean Gorj.

Drumul are o lungime de aproape 18 kilometri. Este nevoie de lucrări de consolidare a sistemului rutier, de realizarea de podețe, rigole, acostamente, accese la proprietăți, drumuri laterale, piste pentru bicicliști și trotuare, dar și de reabilitarea a patru poduri.

Valoarea totală a investiției  este de  44.583,062 mii lei, TVA inclus.

Conform ghidului de depunere pentru Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, urmează etapa a II-a de depunere a documentelor, în vederea semnării contractului de finanțare, mai transmit reprezentanții Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 1,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: