Rovinari: Alte subsoluri, curățate într-o lună

Autoritățile din Rovinari continuă să curețe subsolurile blocurilor. Pandemia a îngreunat această acțiune, dar primarul Robert Filip dă asigurări că, într-o lună, va mai curăța încă douăzeci de subsoluri. Totul, cu o vidanjă și două aspiratoare cumpărate cu bani din bugetul local.

Pandemia a blocat acțiunea de curățenie și, timp de aproape o lună, nu s-a putut lucra. Cu toate acestea, edilul Robert Filip a anunțat că, luna viitoare, vor mai fi curățate încă 20 de blocuri.  “Ne-a întârziat cu o lună pandemia. Să sperăm că luna viitoare să mai avem 20 de blocuri curățate. Ne-a mai venit un aspirator și vom forța să ducem la îndeplinire tot ce am spus că vom face. Asta ne-a blocat, că nu am putut lucra. Avem o vidanjă și avem cumpărate încă două aspiratoare cu care vom curăța toate subsolurile”, a spus primarul Robert Filip.

Acesta a adăugat că vidanja și aspiratoarele au fost cumpărate de primărie și, odată curățate, subsolurile sunt închise și asociațiile de proprietari vor răspunde de întreținerea acestora. „S-au dat ajutoare în țară de la primărie către asociațiile de locatari. Îți trebuie doar puțină voință să faci treaba asta. Până la urmă, blocurile nu sunt ale unui om, ci ale unor cetățeni. E o muncă de nebun să cureți un subsol. Cei din Motru ne-au sunat, ne-au întrebat cum facem noi. Dacă vor avea niște bani, vor putea să facă treaba asta. Sprijinul pe care l-am oferit noi asociațiilor de locatari este că noi curățim, tragem totul, le dăm cheie să-și depună și murăturile acolo jos, să-și facă boxe, vor răspunde pentru orice problemă de aici încolo și plătesc doar cei care au un venit mai mare de 2.500 de lei pe cap locuitor”, a mai explicat primarul, la Târgu Jiu TV.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: