Selecționatele de copii ale AJF Gorj, în cantonament la Isverna

AJF Gorj a pregătit o surpriză pentru două dintre selecționatele de copii de la grupele 2010 și 2012 de la cluburile din județ. La finalul săptămânii trecute cele două selecționate au efectuat un mini-cantonament unde copii au susținut și meciuri de pregătire cu echipe din Severin.

AJF Gorj a organizat o acțiune de pregătire la care au luat parte selecționatele AJF Gorj de la grupele 2010 și 2012. Copii selecționați de la cluburi locale s-au aflat timp de două zile la pregătire în baza de antrenamente din județul vecin a arbitrului Marian Balaci, aceștia fiind cazați la Pensiunea Steaua Munților, de la Isverna, acolo unde au la dispoziție și terenuri de antrenamente și jocuri.

Cu ocazia acestui mini-cantonament copiii de la grupele 2010 și 2012 au susținut și două meciuri de pregătire cu echipe din județul vecin. „Grupa 2010 a întâlnit colegii de generație de la Luceafărul Drobeta Turnu Severin. Doar faptul ca relațiile de joc au fost mai solide a condus la un rezultat favorabil de partea copiilor din Severin, altfel evoluția jucătorilor gorjeni fiind una constantă și consistentă chiar dacă multe dintre ocaziile de gol create au fost irosite cu o oarecare lejeritate. Indicațiile domnului profesor Dănuț Stoenac au fost bine percepute de copii și toate recomandările legate de evoluția lor au fost puse în practică”, a precizat reprezentantul AJF Gorj la această acțiune de pregătire, Cosmin Tutunaru, precizând că un meci similar a avut în program și grupa de copii 2012: „Grupa 2012 a evoluat în compania celor de la Luceafărul Drobeta Turnu Severin, o echipă solidă și bine așezată în teren, cu jucători talentați și muncitori. Copiii noștri au fost surprinși inițial de replica celor de la Severin, dar pe durata jocului au echilibrat raportul de forțe și doar unele execuții norocoase au condus la un rezultat favorabil adversarilor noștri.

Concluzionând, au fost două zile intense, cu efort fizic generos din partea jucătorilor gorjeni, cu meciuri bune în compania unor adversari valoroși și condiții excelente la Pensiunea Steaua Munților beneficiind de ospitalitatea domnului Balaci Marian. Mulțumiri AJF Gorj și domnului președinte Mihai Prunariu pentru oportunitatea acestei acțiuni a cărei importanță se va vedea cu siguranță în viitor”.

La acțiunea de pregătire au luat parte copii de la mai multe cluburi din Târgu Jiu și din județ: LPS Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu, Jiul Rovinari, Atomic Lions Târgu Jiu, Minerul Motru, ACS Viitorul Târgu Jiu, Gilortul Târgu Cărbunești și Parângul Bumbești Jiu.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: