S-au calificat la Turneul Semifinal cu victorii pe linie

Grupa de junioare U14 a CSM Târgu Jiu a înregistrat victorii pe linie în cel de-al treilea turneu din Grupa B a Campionatului Naţional de baschet disputat în weekend la Târgu Jiu. Cu trei victorii înregistrate în Turneul 3, CSM Târgu Jiu U14 s-a calificat matematic la Turneul Semifinal, chiar înaintea ultimului turneu ce se va desfășura la sfârșitul săptămânii viitoare.

Tinerele baschetbaliste U14, pregătite de Laurențiu Răuț, au început în forţă Turneul 3, disputat în sala de sport a CN Tudor Vladimirescu. În primul meci, CSM a trecut de principala rivală din grupă, Rookies Oradea, scor 50-40. În cel de-al doilea meci, elevele lui Laurențiu Răuț au trecut de CSS Gloria Valbon Arad, scor 78-34, iar în ultimul meci de CN Mihai Eminescu Oradea, scor 55-24, a informat CSM Târgu Jiu. Laurenţiu Răuţ şi-a felicitat jucătoarele pentru evoluţia din acest turneu, dar şi pentru calificarea în faza superioară a competiţiei. ”A fost un turneu foarte bun. Sunt foarte mulțumit de prestația fetelor și pot să spun ca este pentru prima dată când sunt cu adevărat mulțumit de felul cum au tratat toate cele trei meciuri și mă bucur ca în sfârșit au înțeles, că numai prin determinare maximă ne putem atinge obiectivele propuse. Sunt foarte mândru de aceste minunate fete și vreau să le felicit pentru calificarea la Turneul Semifinal. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit la sală și ne-au încurajat”, a transmis antrenorul prin intermediul csmtargujiu.ro.

Grupa U14 CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: