SENZAŢIONAL: Dan Diaconescu spune bancuri cu Călinoiu la Gorj TV

Fondatorul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, va lămuri în această seară la Gorj TV multe dintre problemele legate de filiala Gorj. De ce a fost schimbat Căruntu de la şefia filialei, ce aşteaptă de la noua echipă şi mai ales ce bancuri ştie cu Ion Călinoiu, aflaţi în această seară de la Gorj TV, în emisiunea „Provocare la adevăr”.

Dan Diaconescu, aflat la sfârşitul săptămânii în vizită în Gorj, a participat şi la emisiunea „Provocare la adevăr”, la Gorj TV. În emisiunea moderată de Manuela Novăceanu, Dan Diaconescu a lămurit o serie de speculaţii. Aflaţi în această seară, începând cu ora 19.15, ce spune Dan Diaconescu despre motivele pentru care a fost schimbat din funcţie Constantin Căruntu, ce răspunde la întrebarea dacă a primit o valiză de euro de la Marin Condescu pentru a-l numi pe Prunariu la şefia PP-DD Gorj, dar şi ce politicieni locali au râvnit la şefia filialei.

Aflaţi care este poziţia PP-DD cu privire la privatizarea viitorului Complex Energetic Oltenia, dar şi cele mai haioase bancuri cu liderul local al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, în exclusivitate, în această seară, la Gorj TV.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: