Durerile cronice, asociate cu probleme emoționale. Ce faci să scapi de durerea de cap!

O cercetare științifică dezvăluie că emoțiile sunt cele care cauzeaza durerile cronice. Conform Science Daily, un studiu efectuat de Universitatea Carnegie Mellon a demonstrat ca stresul psihologic cronic este asociat cu pierderea abilității corpului de a regla reacția inflamatorie. În plus, studiile arată că mulți pacienți care suferă de dureri cronice pot fi diagnosticați cu depresie. De asemenea, intre 15% si 35% dintre pacientii cu dureri cronice prezinta simptome de stres post-traumatic.

Durerile de cap

Durerile de cap și migrenele pot fi declanșate de factorii de stres din viața de zi cu zi. Pot indică faptul că o anumită situație este copleșitoare pentru minte. Când apare o astfel de durere de cap, respiră și încearcă să te relaxezi.

Durerile de gât

Durerile gât pot semnifica faptul că nu poți ierta o persoană sau pe tine însuți. Ca să poți să scapi de resentimente ar trebui să faci o listă cu lucrurile bune pe care le știi despre acea persoană sau despre tine. Iartă! 

Dureri ale umerilor

Durerile de umeri indică o povară emoțională. Fă un masaj și încearcă să identifici soluții pentru problemele tale, nu să le porți cu tine.

Dureri în partea superioară a spatelui

Dacă ai dureri de spate probabil simți lipsa unui suport emoțional. Caută modalități prin care să poți primi, dar să și oferi, iubire. 

Dureri lombare

Durerile lombare sunt asociate cu grijile financiare, dar pot arăta și lipsa unui sprijin emoțional. Dacă ai probleme cu banii încearcă să-ți revizuiești bugetul și analizează cu seriozitate deciziile ce includ banii.

Dureri de la nivelul coatelor

Acest tip de dureri denotă o rezistență la schimbările din viață. Dacă își simți brațele rigide înseamnă că nu ești suficient de felxivil, iar dacă sunt puternice încearcă să-ți reevaluezi limitele. Când nu ești nici rigid, dar nici flexibil, e mai ușor să te bucuri de viață.

Dureri de mâini

Durerile de mâini pot indica faptul că nu întinzi suficient mâinile către familie și prieteni. Deschide larg brațele! Încearcă să ai o viață socială și reunește familia!

Dureri la nivelul șoldurilor

Dureri de șolduri înseamnă că te opui schimbării. Schimbarea poate duce la durere. Aceste dureri pot însemna și că eviți să iei decizii. Scrie pe o hârtie avantajele și dezavantajele fiecărei decizii. Fă o listă cu lucrurile care te îngrijorează și motivele!

Dureri de genunchi

Durerile de genunchi pot fi interpretate ca fiind refuzul de a merge înainte, dar pot fi și un semn de ego nemăsurat. Încearcă să treci probleme, învață să fii umil, și poate faci și câteva acte de voluntariat.

Vizualizări: 4,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: