Alianţa PSD-ALDE funcţionează la Drăguţeşti

Social-democratul Marcel Oproiu este noul viceprimar al comunei Drăguţeşti. Acesta a fost ales în cadrul şedinţei Consiliului Local, de luni, cu 10 voturi din 13. Oproiu a mai ocupat funcţia de viceprimar şi pe vremea lui Vasile Moşoiu. În momentul de faţă, Primăria Drăguţeşti este condusă de Dumitru Ion Popescu de la ALDE. Popescu se declară mulţumit de nominalizarea social-democraţilor şi speră ca alianţa ALDE-PSD să funcţioneze în continuare.

Marcel Oproiu, noul viceprimar al comunei Drăguţeşti, spune că nu au existat tensiuni privind alegerea sa. Acesta spune că ştia rezultatul încă dinainte de vot. „Au fost nişte alegeri liniştite. Ştiam deznodământul, colegii m-au sunat înainte să-mi spună că-mi asigură sprijinul. Am mai lucrat cu ei şi, probabil, au fost mulţumiţi de activitatea pe care am avut-o. Am fost singurul candidat. Din 13 voturi, 10 voturi au fost pentru, a fost o abţinere, un vot împotrivă şi unul anulat. Un coleg n-a înţeles metodologia de vot, în loc să taie a scris Da”, a declarat Marcel Oproiu, noul viceprimar al comunei Drăguţeşti.
Primarul Dumitru Ion Popescu speră să facă echipă bună cu Marcel Oproiu, mai ales că acesta are experienţă în funcţia de viceprimar. „Mă bucur de alegerea celor de la PSD, că au propus un om de calitate. Alegerile s-au desfăşurat fără probleme, au fost voturi suficiente ca să avem viceprimarul. Este un om cu experienţă şi sperăm că vom face treabă în comuna Drăguţeşti. Era foarte greu fără viceprimar, Drăguţeşti este o comună mare”, a declarat Dumitru Ion Popescu, primarul comunei Drăguţeşti. Liberalii au pierdut primăria, odată cu revocarea din funcţie a lui Vasile Moşoiu, cel care a câştigat mandatul de primar. Moşoiu şi-a pierdut mandatul din cauza unei condamnări la închisoare cu suspendare.

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: