Robert Filip: Chivu e supărat că n-am vrut să-l pun viceprimar

Un nou scandal s-a iscat săptămâna trecută în Consiliul Local Rovinari. Primarul Robert Filip spune că niciun proiect pe care l-a propus nu a primit avizul consilierilor liberali. Printre proiectele care nu au fost aprobate de Consiliul Local se numără și cel privind înființarea unei autogări în oraș, lucrare care urma să fie finanțată de un supermarket din oraș.

Consilierii locali din Rovinari s-au întrunit joi, 27 octombrie, în ședință. Pe ordinea de zi a ședinței au fost mai multe proiecte de hotărâre care vizau: înființarea unui After School, a unei autogări, atribuirea unor apartamente, amenajarea unor parcări și curățarea subsolurilor la unele blocuri de locuințe. Proiectele nu au fost aprobate, spune primarul Robert Filip, asta pentru că liberalii s-au abținut la vot. Cel care viza înființarea primei autogări din oraș urma să fie implementat de cei de la supermaketul Penny, pe teren propriu, la intrarea în oraș. Primăria doar gestiona autogara după finalizarea lucrărilor. Robert Filip spune că știe motivul pentru care nu i-a trecut niciun proiect. "Au zis că nu le-am pus eu nu știu ce proiecte pe ordinea de zi. Dar de fapt ei au venit cu un proiect luat cu copy-paste de la Motru, cel cu minimis. E un lucru bun, dar nu era făcut cum trebuie. Au venit cu asta ca să facă scandal. Liderul lor este Chivu care este suparat că n-am vrut să-l pun viceprimar. A venit la mine să-l pun viceprimar și să-i dau și lui un laptop și un telefon", a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.
Laurențiu Chivu a fost contactat telefonic pentru un punct de vedere însă nu a răspuns. A avut o reacție pe rețelele de socializare, asta după ce primarul Robert Filip a scris pe facebook despre comportamentul consilierilor liberali în cadrul ședinței de joi. "Toate proiectele - pot fi necesare - dar nu prioritare! 6 (şase) proiecte au fost impuse peste ordinea de zi, netrecute prin comisiile de specialitate, la ....iuțeala de mână şi nebăgare de seamă... Upsss....n-a ținut !!!", a scris Laurențiu Chivu, printre altele, pe facebook.  
Primarul din Rovinari a spus că discuțiile privind desemnarea unui viceprimar vor avea loc abia după încheierea alegerilor parlamentare. "M-am trezit cu el la birou, acum o săptămână, umil, cu capul jos, ca să-l pun viceprimar. I-am spus că nu îl pun. După care m-a sunat, eram în drum spre București. A zis să-i dau laptopul și telefonul pe care le avea când era viceprimar, luate de la primărie", a mai spus Robert Filip.

Vizualizări: 2,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: