Seri cu muzică și dans în căminele culturale din Scoarța

Petreceri cu hore și manele. De asta au parte localnicii din comuna Scoarța în zilele de sărbătoare. Autoritățile au modernizat cele trei cămine culturale din localitate și organizează seri cu muzică pentru cei dornici să petreacă. Alcoolul este interzis.
Următoarea petrecere va avea loc chiar la sfârșitul acestei săptămâni, la Căminul Cultural din Budieni.


Primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu, ne-a explicat cum au început primele evenimente și cum a reușit să atragă localnicii la hore.


„Având în vedere că avem și manager de cămine culturale, era păcat să nu aibă activitate. Avem căminele modernizate. A mai rămas cel din Scoarța, unde încă nu avem dotările necesare, dar este și acesta reabilitat. Și la Bobu, și la Budieni, am început să facem seri cu petreceri pentru localnici.  Am început cu Căminul de la Bobu. În prima seară nu au venit foarte mulți, apoi ne-au întrebat oamenii când mai facem și am mai organizat.  Hore, dansuri populare, manele, că lor le mai plac și astea. Le punem muzică de toate felurile. Apoi am făcut și la Căminul din Budieni”.


Petrecăreții trebuie să știe că au voie să consume doar sucuri la aceste evenimente. Alcoolul este interzis și în interiorul căminelor culturale, și în jurul acestora.


„De Sfinții Constantin și Elena, facem la Căminul din Budieni, o seară cu muzică. Localnicii au voie cu suc, cafea. Este interzis consumul de alcool și fumatul în incinta și în jurul căminelor. Avem și polițiști locali care se asigură să fie totul în ordine și oamenii din localitate sunt bucuroși că mai au parte și de astfel de seri cu muzică”, a mai declarat primarul Ion Stamatoiu.

Vizualizări: 1,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: