Sf. Maria va aduce mii de oameni la mânăstirile din Gorj. Măsuri!

Autoritățile se pregătesc pentru una dintre cele mai mari sărbători din calendarul ortodox, Sfânta Maria. Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, a dispus măsuri pentru ca această zi să se desfășoare așa cum trebuie, mai ales în contextul epidemiologic actual.

Bisericile și mănăstirile din Gorj vor fi luate cu asalt de către credincioși în acest weekend. Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, a anunțat că vor fi luate toate măsurile necesare pentru ca acest eveniment să se desfășoare în condiții optime.

”Este o sărbătoare mare. Știm din experiența anilor trecuți că, în zona celor două mănăstiri de la Tismana și Polovragi, se vor strânge foarte mulți credincioși. Am început să luăm măsuri împreună cu reprezentanții Protoieriei și a celor două mănăstiri. Astfel, la fața locului vor fi reprezentanți ai poliției, jandarmeriei și ISU Gorj pentru a asigura buna desfășurare a acestei sărbători”, a transmis prefectul de Gorj, Cosmin Pistol.

Trimisul guvernului în teritoriu face un nou apel către populație pentru respectarea măsurilor impuse. Oamenii sunt rugați să poarta masca de protecție și să păstreze distanța socială.

Vizualizări: 1,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: