Shopping City Târgu Jiu își reduce programul la opt ore pe zi

În contextul actual, reprezentanții Shopping City Târgu Jiu se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții care pot preveni răspândirea noului virus Covid-19. Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial Shopping City Târgu Jiu își va ajusta programul de funcționare și va fi deschis în intervalul 12:00-20:00. Hipermarketul va fi deschis în intervalul 07:30-20:00, iar farmaciile vor funcționa după program normal.

Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Shopping City pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă.

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor și au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrul comercial este aerisit în mod natural periodic.

Vizualizări: 5,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: