Showlandia îi aduce pe Tom și Jerry la Târgu Jiu. Premieră!  

Cei mai mici dintre gorjeni sunt invitați de actorii trupei Showlandia să ia parte, duminică, 9 aprilie, la premiera celui mai nou spectacol al lor. Este vorba de o „Călătorie în lumea desenelor”, în care micuții vor putea să-i vadă pe Tom și Jerry, dar și alte personajele preferate din desenele animate.

„Călătorie în lumea desenelor” se intitulează cel mai nou show interactiv pe care l-au pregătit actorii din cadrul trupei Showlandia pentru micii spectatori gorjeni. Și pentru că sunt originari din Gorj, spectacolul va fi prezentat în premieră la Târgu Jiu. „Este un nou spectacol, venim cu alte personaje. Este un spectacol pe care îl vom prezenta în premieră. Vom veni cu Tom și Jerry, Patrula Cățelușilor, Scooby Doo. Este un show interactiv unde cântăm, ne jucăm, dansăm și râdem”, a declarat Axinte Timotei, directorul artistic al spectacolului.   

Vor mai fi prezenți și Mickey Mouse, Minnie, Garfield și Winnie de Pluș. Toate aceste personaje îndrăgite vor putea fi urmărite duminică, 9 aprilie, la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu. Spectacolele vor avea loc la orele 12, 14, 16 și 18. Un show are o durată de 60 de minute „de neuitat”. Cei interesați să ia parte la spectacol trebuie să știe că locurile sunt limitate. În cadrul cinematografului sunt disponibile 300 de locuri, pentru fiecare show.

Cât costă un bilet

Biletul de intrare este de 15 lei, atât pentru copii, cât și pentru adulți, dar numai dacă este procurat anticipat, de miercuri până sâmbătă. În ziua spectacolului, prețul unui bilet este de 20 de lei. Acesta poate fi achiziționat începând de miercuri, 5 aprilie, între orele 14 și 20, de la casieria cinematografului. Biletele sunt cu locuri. Organizatorii au anunțat că nu fac rezervări.

Vizualizări: 4,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: